Skip to main content

Werkwijze

Met de volgende stappen zorgen wij
ervoor dat jouw onderneming online in vorm komt en blijft!

Diepgaande analyse van één of meerdere aandachtsgebieden.

Op basis van de resultaten van de quickscan kunnen we dingen verbeteren, zoals:

  • (gedeeltelijk) herontwerp van je website: Bijvoorbeeld aanpassingen aan de structuur, het menu of de wijze van navigeren, doorklikken om ‘dieper in de website te komen’ en interne links.
  • SEO (zoekmachine optimalisatie) advies: Welke trefwoorden kies je, welke woorden gebruik je in je teksten en welke ‘landingspagina’s definieer je? Alles om beter gevonden te worden en hoger te ‘scoren’ in de zoekmachines.
  • Communicatiestrategie (met social media plan): Welke middelen zet je in om welke doelgroep te bereiken en hoe kun je ‘kruisverwijzingen’ doorvoeren? Je maakt strategische keuzes op basis van je bedrijfsdoelen en doelgroepen.
  • Passende verkoopplatformen: Welke (inter)nationale verkoopplatformen zijn interessant voor jouw producten? Wil je middels verkoopplatformen jouw merk promoten? Op welke wijze kan jouw webwinkel gekoppeld worden aan een verkoopplatform? In welke mate wil je ontzorgd worden? Hoe groot is jouw afzetmarkt? Heb je internationale teksten en maak je al gebruik van een verkoopplatform?