Skip to main content

Over ons

Niek Weustink

Graag stel ik mezelf even voor; ik ben geboren in 1970 in Enschede. Ik heb bestuurlijke informatica gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Ik ben gehuwd, heb 2 kinderen en woon in Delfgauw.

In mijn vrije tijd speel ik waterpolo en ben ook coach. 

ICT architect

Ik heb ruim 20 jaar ICT ervaring bij middelgrote en grote ondernemingen als ICT architect. En ik heb  sinds 2014 ook veel werkzaamheden verricht voor kleine ondernemingen. Daarbij heb ik veel contact met gepassioneerde ondernemers die behoefte hebben aan ondersteuning op het terrein van online ondernemen. 

Puzzelaar

Anderen vinden mij een fervent puzzelaar. Omdat ik altijd het grotere geheel in de gaten houd. Ik  begin met het afbakenen van de opdracht – de rand van de puzzel. En alle puzzelstukjes moeten op elkaar aansluiten. Uiteindelijk wordt het één consistent geheel. iedere opdracht die ik uitvoer zie ik als een puzzel. En daar blijft het niet bij; de omgeving verandert samen met de klantvraag. Daarop zullen wij de inhoud van de puzzel moeten aanpassen. 

Waarom heet mijn bedrijf Bonsai?

Bonsai is afgeleid van de bekende Japanse techniek om boompjes en struikjes te snoeien. Daarmee zijn mensen in staat om een object een bepaalde vorm te geven. Verder is daar  langdurig onderhoud en aandacht voor nodig. 

Dit doen wij -in figuurlijke zin- ook met onze klant. We gaan een langdurige samenwerking aan met klanten. Zo zorgen we er samen voor dat de onderneming verder kan groeien en in een bepaalde vorm komt of blijft. 

Waarom kiezen mensen voor Bonsai?

Monique:

“Voor mijn producten is niet alleen de zichtbaarheid op verkoopplatforms verbeterd, maar er is zelfs een voorraadsysteem aan gekoppeld. Ook heeft Niek problemen opgelost voor mijn webshop. Niek werkt professioneel, denkt in oplossingen, is goed bereikbaar en reageert snel.” 

Francois:

“Niek is een fijne zakenpartner die snel begrijpt wat je bedoelt en het ook netjes uitvoert. Niek kijkt verder, kan met veel soorten mensen door een deur en heeft daardoor een breed netwerk.”