Skip to main content

Waarin wij geloven

Wij geloven dat bijzondere en soms exclusieve producten bereikbaar kunnen zijn voor iedereen. Onze producten bieden wij daarom aan in kleiner volume dan u gewend bent. Uiteraard met behoud van kwaliteit. Daardoor maakt Bonsai het mogelijk dat er meer mensen van mooie bijzondere en niet alledaagse producten kunnen genieten.

Wie wil dat nou niet?

Onze reis

Wij genieten graag van mooie producten. Producten die soms te prijzig of lokaal niet beschikbaar zijn. Tevens missen wij doorgaans een beschrijving van het product en de producent. Wat eten of drinken wij nu eigenlijk? Hier is Bonsai ontstaan. Het bereikbaar maken van bijzondere producten in een sfeervolle verpakking inclusief een productbeschrijving en adviezen. Een onvergetelijke beleving!

We merken dat in onze omgeving die behoefte aanwezig is. Door meerdere  producten in een kleiner volume, maar met behoud van kwaliteit aan te bieden, proberen wij te voorzien in die behoefte. Dat is het Bonsai concept. Met dit concept richten wij ons op de zakelijke markt, maar onze geschenken zijn zeker ook voor particulieren beschikbaar.

Bonsai is gestart met exclusieve Franse wijnen aangeleverd in een tube. Stijlvolle flesjes van 100 ml. Zeer geschikt om deze mooie wijnen te proeven. Bij deze tubes leveren wij een virtuele wijnproefreis, die jou, met het glas in de hand, deelgenoot maakt van een bijzondere belevenis.

Inmiddels bieden we ook wijngeschenken aan met zogenaamde halfjes, flesjes van 375 ml. Hiermee kun je nog langer genieten van onze mooie wijnen.

Naast de wijnen bieden we geschenken aan gebaseerd op whisky, koffie, thee en chocolade. Allemaal in de vorm van een proeverij. Heerlijk!

Bonsai gaat verder: nieuwe producten, nieuwe landen, nieuwe belevingen.

Reis jij met ons mee?

Bonsai!

Founding fathers

Wij hebben een liefde voor het genieten van mooie producten. Producten die we soms te prijzig vinden of die lokaal niet beschikbaar zijn. Uit deze gedachte is Bonsai ontstaan. Het bereikbaar maken van bijzondere producten.

Name

Niek

Name

Coen

Name

Hans

Name

Martijn